fbpx

Hoteza Stream

Mundësojini klientëve tuaj të ndajnë me lehtësi përmbajtjen e tyre nga çdo pajisje "me ekranin e televizorit në dhomë".

Stream & Cast

Mundësia për të ndarë çdo përmbajtje nga pajisjet personale, duke përfshirë fotot dhe videot e veta

I thjeshtë për tu instaluar

Nuk ka pajisje pas televizorit. Instalim i lehtë pa patur nevojë të shkoni fizikisht në dhomë për të kontrolluar kabllot dhe pajisjet.

Gjithmonë i përditësuar

Përdorimi i pajisjeve dhe protokolleve vendase Apple ose Google garanton që të gjitha versionet e pajisjeve celulare të lidhura do të mbështeten edhe në të ardhmen.

Kosto efikase

Përdorimi i centralizuar i kutive të Apple TV dhe pajisjeve Google Chromecast e bën investimin jashtëzakonisht efikas në mënyrë që kostoja totale të jetë sa më e lirë

Siguri maksimale

Teknologjia Enterprise-Grade siguron që klientët të mund të transmetojnë vetëm në televizorët e dhomave të tyre. Të gjitha të dhënat do të fshihen pas check-out-it.

Safe and Secure

An Enterprise-Grade technology ensures guests can only stream to the TVs in their own rooms. All data will be cleared after check-out.

Një zgjidhje e vetme për AirPlay and Google Chromecast

Netflix, Spotify, HBO, YouTube dhe më shumë – të gjitha përmbajtjet e preferuara të klientëve tuaj shfaqen në mënyrë të sigurt.

Benefitet e klientëve

"Transmetimi dhe pasqyrimi nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Gjithçka që ju nevojitet është të lidhni pajisjen tuaj me Wi-Fi-n e hotelit dhe të ndiqni udhëzimet në ekranin e sistemit Hoteza TV. Në një kohë shumë të shkurtër, ju do të mund të shikoni përmbajtjen tuaj të preferuar në një ekranin e madh të TV në dhomën tuaj."

Zbuloni më shumë për Hoteza Stream

Kontaktoni ekipin tonë për të organizuar një demonstrim falas për të mësuar më shumë rreth zgjidhjes së Hoteza Stream.