fbpx

Rreth nesh

Ne krijojmë zgjidhje dixhitale që ndihmojnë klientët e hotelit të marrin emocionet më pozitive të qëndrimit të tyre

Ne na pëlqen të sigurohemi që zgjidhjet tona të jenë shumë intuitive, të lehta për t'u përdorur dhe për t'u mirëmbajtur si dhe një përvojë e këndshme për klientët duke u ofruar atyre një shërbim të plotë që do të nxjerrë në pah feedback-un e tyre për qëndrimin në hotel

Zyra në Zagreb, Kroaci

Ne jemi një partner ekskluziv në rajonin e Adriatikut duke mbuluar më shumë se 15 vende. Ekipi ynë i profesionistëve është këtu për t'ju ndihmuar dhe për t'ju ofruar të gjithë informacionin në lidhje me platformën tonë.

Lista e referencave të Hoteza-s

Shfletoni një listë të hoteleve që tashmë shijojnë përvojën e Hotezës