fbpx

Integrimet Hoteza

Sistemi i bazuar në Cloud integrohet me sisteme të ndryshme PMS, GRMS, SOS dhe opsione të tjera hoteliere

Sistemi i menaxhimit të hotelit (PMS)

Është e gjitha e trajtuar për t'i bërë klientët tuaj të ndihen të veçantë. Menjëherë pas Check in-it, Hoteza fillon ta trajtojë çdo klient si një person shumë të rëndësishëm. Sistemi Hoteza mund të marrë profilin e klientit nga PMS dhe burime të tjera, në mënyrë që ofertat speciale apo paketat e përmbajtjes dhe cilësimet e dhomës të përshtaten sipas preferencave të klientit.

Pikat e shitjeve (Point of Sale (POS)

Integrimi lejon që porositë të kalohen drejtpërdrejt në POS. Porosia e klientit mund të përcillet automatikisht në vendin e duhur duke e bërë procesin e operacioneve më të lehtë dhe më efikas.

Rezervimet ne restorant apo SPA

Lejoni klientët të rezervojnë me lehtësi një tavolinë restoranti në hotel ose trajtimin e tyre të dëshiruar SPA përmes sistemit Hoteza, i integruar plotësisht me sistemet e rezervimeve për restorante dhe SPA.

Sistemet e celsave të dyerve si aplikacion

Zgjidhja e "çelësit celular" është karta kryesore e gjeneratës së ardhshme. Hoteza mundëson vetë-check-in të vërtetë dhe u mundëson klientëve të përdorin aplikacionin e tyre të hotelit si çelës në pajisjen e tyre inteligjente.