Aplikacioni Web Hoteza

Aplikacion web interaktiv dhe i lehtë për t’u përdorur për komunikim më të lehtë, argëtim dhe përvojë të personalizuar të klientëve

Nuk kërkohet instalim

Aplikacioni Hoteza ëeb nuk kërkon asnjë instalim ose ngarkim dhe ka mundësi të pafundme për të promovuar aplikacionin.

Mbështetje dhe suport shumë-gjuhësh.

Pamja e personalizueshme përputhet me GUI-në e markës dhe ofron mbështetje shumë-gjuhëshe

Ndërlidhje me PMS, GRMS, SOS & POS

Versioni Pro i aplikacionit në internet është i integruar me sisteme të ndryshme ndërkombëtare POS, GRMS, SOS dhe POS.

Eleminoni letrën

Ulni kostot e printimit të materialeve dhe bëjeni biznesin tuaj më të qëndrueshëm me përditësime të shpejta dhe të lehta materialesh dhe informacioni.

Pagesat online

Përmirësoni nivelin tuaj të sigurisë duke i lënë klientët tuaj të bëjnë pagesa në internet me lehtësi dhe të sigurt nga pajisjet e tyre elektornike.

Ushqimi në dhomë

Mundësojini klientëve tuaj të shijojnë ofertat e përgatitura sipas shijeve të tyre nga komoditeti i dhomës duke aktivizuar opsionin e konsumimit të vakteve në dhomë.

Telekomanda virtuale e televizorit

Telekomanda virtuale e televizorit i lejon klientët të përdorin pajisjen e tyre për të kontrolluar televizorin.

Moduli i Marketingut

Krijoni fushata të personalizuara marketingu duke përdorur nxitës të ndryshëm për të synuar klientë të ndryshëm dhe për të rritur shitjet tuaja.

Konsumi i ushqimit në dhomë, rezervimi i restoranteve dhe trajtimeve në SPA, kontrolli i dhomës, telekomandë virtuale për TV, shërbime hoteli, mesazhe për klienët dhe shumë më tepër

Fleksibiliteti i aplikacionit ju ofron mundësi të pakufizuara personalizimi që do të përputhen plotësisht me standardet e markës dhe biznesit suaj

Mundësitë e promovimit të aplikacionit Hoteza

Informoni klientët tuaj për aplikacionin me email të automatizuar mirëseardhjeje ose SMS pas regjistrimit. Përdorni kodet QR si në materialet e printuara ashtu edhe në ato dixhitale, si dhe në kartat e çelësave dhe në televizorin e dhomës. Përdorni mediat sociale dhe faqen e internetit

Zbuloni më shumë rreth aplikacionit Hoteza

Programoni një prezantim demo dhe zbuloni se si po e ndryshojmë mënyrën se si hotelet komunikojnë me klientët në çdo hap të qëndrimit të tyre

Mobile App

Të gjitha shërbimet e hotelit të disponueshme në një aplikacion celular

TV

Zgjidhje të thjeshta dhe fleksibël për një eksperiencë sa më të personalizuar të klientëve