Hoteza Smart Hospitality Solutions

Zgjidhje interaktive argëtimi dhe informacioni për një qëndrim të këndshëm të klientëve në hotel.

Kërkoni demo

Jeni në shoqëri të mirë

Më shumë se 500 hotele në të gjithë botën janë klientë të Hoteza

Web App

Aplikacion web interaktiv dhe i lehtë për t’u përdorur për komunikim më të lehtë, argëtim dhe përvojë të personalizuar të klientëve

Stream

Mundësojini klientëve tuaj të ndajnë me lehtësi përmbajtjen e tyre nga çdo pajisje “me ekranin e televizorit në dhomë”

Self Check-in

Mundësojini klientëve tuaj të ndajnë me lehtësi përmbajtjen e tyre nga çdo pajisje “me ekranin e televizorit në dhomë”

Mobile App

Të gjitha shërbimet e hotelit të disponueshme në një aplikacion celular

Digital Signage

Shpalosni informacion të përzgjedhur vizual në zonat tuaja publike

TV

Zgjidhje të thjeshta dhe fleksibël për një eksperiencë sa më të personalizuar të klientëve

HSIA

Shpërndani në mënyrë të barabartë shpejtësinë e disponueshme të internetit dhe zgjidhni problemet tuaja të mbingarkesës së internetit

HotPad

Një tablet interaktiv i vendosur në dhomë për të aksesuar gjithcka që hoteli ofron

Lista e Referencave

Shfletoni listën e hoteleve të cilat aktualisht po shijojnë eksperiencën me Hoteza

Lista e Referencave

Na kontaktoni

Për cdo pyetje ose informacion mos hezitoni të na kontaktoni duke përdorur formatin e mëposhtëm

Ne do të përdorim të dhënat tuaja personale vetëm për të komunikuar me ekipin tonë të shitjeve. Ne nuk do t’i ndajmë të dhënat tuaja me palët e treta pa pëlqimin tuaj. Duke dorëzuar këtë formular, ju pranoni përdorimin e të dhënave tuaja për këto qëllime.