Na kontaktoni

Ju lutem kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së ekspertëve do t’u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja

Dëshironi të dëgjoni më shumë për Platformën Hoteza Guest Journey? Ndjehuni të lirë të na kontaktoni dhe ne do të jemi të sigurt që do të kthehemi tek ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ne do të përdorim të dhënat tuaja personale vetëm për të komunikuar me ekipin tonë të shitjeve. Ne nuk do t’i ndajmë të dhënat tuaja me palët e treta pa pëlqimin tuaj. Duke dorëzuar këtë formular, ju pranoni përdorimin e të dhënave tuaja për këto qëllime.

Pyetje të përgjithshme:

info@hoteza.eu

Adresa:

Hoteza d.o.o.
Strojarska cesta 20,
10000 Zagreb, Kroaci