Hoteza HotPad

Një zgjidhje interaktive tabletash të vendosur në dhomë për të aksesuar gjithçka që mund të ofrojë hoteli

Konsumi i vakteve në dhomë

Ofrojini mundësinë klientëve tuaj të porosisin ushqime dhe pije nëpërmjet tabletit nga menutë interaktive të dizajnuara me porosi dhe që përfshijnë imazhe të këndshme për prezantim sa më të plotë.

Suport shumëgjuhësh

Shërbimi Hoteza HotPad ofrohet në më shumë se 20 gjuhë për t’u dhënë klientëve tuaj përvojën më të mirë të mundshme.

Kontrolli i dhomës (GRMS)

Mundësi integrimi me sistemin GRM dhe ofrimi i shërbimit për të kontrolluar nëpërmjet tabletit cilësimet e dhomës si temperatura apo ndicimi

Mesazhet

Hapni një kanal komunikimi të lehtë dhe ndërveprime kuptimplota efikase mes klientëve dhe stafit tuaj nëpërmjet mesazheve të ndërsjellta për një përvojë të përsosur shërbimi

Integrimi VOIP

Eleminoni telefonat tradicionalë në dhomë: duke përdorur HotPad-in Hoteza, klientët mund të kryejnë telefonata përmes tabletit në dhomë.

Telekomanda

Ofrojini klientëve tuaj telekomandën më të sigurt dhe më të përshtatshme , tabletin në dhomë. Klientët do të mund të përdorin tabletin si telekomandë.

Çdo shërbim i hotelit
vetëm me një prekje

“Hoteza HotPad është inkorporuar në tabletët e hotelit dhe është gati për t’u përdorur menjëherë.

Me një prekje, klientët mund të porosisin çdo shërbim, nga një taksi dhe darke në dhomë deri tek një furçë dhëmbësh apo krevat shtesë.”

Gjeneroni të ardhura
nga burime të reja

“Mundësitë e reklamimit të Hoteza HotPad ju lejojnë të rrisni shitjet e shërbimeve dhe të tërhiqni partnerë të rinj tregtarë për të gjeneruar më shumë të ardhura .

Shërbimet interaktive të ofruara në shumë gjuhë dhe mundësia e redaktimit në kohë reale të përmbajtjes dhe grafikëve kanë një efekt pozitiv në rritjen e RevPAR.”

Go green!

Bëni hapin e parë drejt operacioneve pa letra dhe jepni informacion digjital për të gjitha shërbimet e hotelit

Mos flisni, Tregoni !

Vizualizoni fushatat tuaja të marketingut dhe ofertat për të krijuar një përmbajtje më tërheqëse

Celësi është personalizimi

Krijoni një shërbim të paharrueshëm të personalizuar që nga momenti që klientët tuaj mbërrijnë dhe përgjatë gjithë qëndrimit të tyre

Dëgjoni klientët tuaj !

Prisni përshtypjet e klientëve tuaj në kohën e duhur, me më shumë kohë në favorin tuaj për tu përgjigjur

Fleksibiliteti i aplikacionit ju ofron mundësi të pakufizuara personalizimi që do të përputhen plotësisht me standardet e markës suaj.

Zbuloni Hoteza HotPad

A jeni duke konsideruar zgjidhjen tonë Hoteza HotPad ? Kontaktoni ekipin tonë për një demonstrim falas.

TV

Zgjidhje të thjeshta dhe fleksibël për një eksperiencë sa më të personalizuar të klientëve

Mobile App

Të gjitha shërbimet e hoteleve në një aplikacion celular