Rreth nesh

Ne krijojmë zgjidhje dixhitale që ndihmojnë klientët e hotelit të marrin emocionet më pozitive të qëndrimit të tyre

Hoteza u krijua si një produkt i përvojës së gjatë të punës në hoteleri dhe IT, duke kombinuar përvojën e vlefshme të tregut dhe njohuritë në krijimin e një produkti për të bashkuar të gjitha zgjidhjet për klientët në një platformë të vetme.

Ne na pëlqen të sigurohemi që zgjidhjet tona të jenë shumë intuitive, të lehta për t’u përdorur dhe për t’u mirëmbajtur si dhe një përvojë e këndshme për klientët duke u ofruar atyre një shërbim të plotë që do të nxjerrë në pah feedback-un e tyre për qëndrimin në hotel.

Self Check-in

Zgjidhje të thjeshta dhe fleksibël për një eksperiencë sa më të personalizuar të klientëve

Mobile App

Të gjitha shërbimet e hotelit të disponueshme në një aplikacion celular

TV

Zgjidhje të thjeshta dhe fleksibël për një eksperiencë sa më të personalizuar të klientëve

HotPad

Një tablet interaktiv i vendosur në dhomë për të aksesuar gjithcka që hoteli ofron

Shumëllojshmëri integrimesh: PMS, POS, GRMS, Celësi celular, Operacione hoteliere . Ndërfaqja e vetme për të gjitha produktet Hoteza ndihmon në uljen e kostove të investimeve dhe mirëmbajtjes.

Zyra në Zagreb, Kroaci

Ne jemi një partner ekskluziv në rajonin e Adriatikut duke mbuluar më shumë se 15 vende. Ekipi ynë i profesionistëve është këtu për t’ju ndihmuar dhe për t’ju ofruar të gjithë informacionin në lidhje me platformën tonë.

Lista e referencave të Hoteza-s

Shfletoni një listë të hoteleve që tashmë shijojnë përvojën e Hotezës

Lista e Referencave