fbpx

Hoteza HSIA

Shpërndani në mënyrë të barabartë shpejtësinë e disponueshme të internetit dhe zgjidhni problemin e mbingarkesës së internetit

Zonat e planeve tarifore

Faqet dhe tarifat individuale të aksesit për klientët dhe zonat e përbashkëta.

Politika e aksesit të drejtë dhe barabartë

Sigurohuni që të ftuarit dhe pjesëmarrësit e konferencave të jenë të kënaqur me cilësinë e internetit, duke ruajtur aksesin e lirë gjatë orëve të fluksit në navigimin e internetit.

Reklamim dhe Promovim

Përdorni faqen tuaj si një mundësi për të reklamuar produktet tuaja apo për të promovuar partnerët ose shërbimet tuaja.

Qasje e sigurt

I gjithë informacioni transferohet përmes një rrjeti të koduar

Kënaqësia maksimale e klientëve

Klientët japin komente dhe rekomandime pozitive dhe përmendin shpërndarjen e barabartë të shpejtësisë.

Minimizimi i kostos

Ulja e kostove të stafit falë konfigurimit automatik të pajisjeve dhe shërbimit efikas të suportit dhe mirëmbajtjes

Hoteza HSIA zgjidh problemin e internetit të dobët

Klientët tuaj do të jenë të lumtur sepse gjithçka që duhet të bëjnë për të pasur një lidhje cilësore në internet është thjesht të fusin numrin e dhomës ose numrin e telefonit. Çdo përdorues merr sasinë maksimale të disponueshme falë "Politikës së Lidhjes së Drejtë". Lidhja është e balancuar dinamikisht sipas ngarkesës aktuale dhe kushteve tarifore.

Zbuloni Hoteza HSIA

A jeni duke konsideruar zgjidhjen tonë Hoteza HSIA ? Kontaktoni ekipin tonë për një demonstrim falas.