fbpx

Hoteza Self Check-In

Ofrojmë opsionin e Self Check In nëpërmjet web-it

Eksperiencë intuitive

Hoteza Self Check-In përdor një integrim të thjeshtë për një eksperiencë sa më të bukur në navigimin e Self Check-In

Personalizoni & Optimizoni

Vendosni ndërfaqen e përdoruesit sipas GUI-së së hotelit tuaj dhe ruani qëndrueshmërinë vizuale në të gjitha format e komunikimit me klientët.

Check-in

Automatizoni formalitetet dhe proceset e Check In-it në mënyrë që stafi juaj të organizojë kohën në mënyrën më efikase për t'u përdorur për shërbime ku vërtet duhet interaktivitet human.

Check-out

Përshpejtoni procesin e check-out duke përdorur shërbimin Hoteza Self-Check-Out dhe zvogëloni fluksin dhe rreziqet në recepsion

Azhornoni profilet e klientëve

Azhornoni dhe përditësoni profilet e klientëve lehtësisht nëpërmjet të dhenave të krijuara në rezervim.

Të disponueshme gjithashtu kioskat per Check In dhe Check Out

Kioskat e brendshme ofrojnë mundësi për t'u ofruar klientëve tuaj një check-in apo check out të lehtë në hollin e hotelit, pa patur nevoje të paraqiten në recepsion.

Integrim i plotë me Opera PMS

Integrim I plotë me Opera PMS dhe procese plotësisht të automatizuara bazuar në logjikën e Opera PMS

"Normalja e re"

Përmirësoni standardet tuaja të sigurisë dhe tregojuni klientëve tuaj se kujdeseni për sigurinë e tyre duke u dhënë atyre një shans për të shmangur rreshtat e gjata dhe kontaktet e panevojshme.

Benefitet e hotelit

Integrim pa probleme dhe pa komplikacione me Opera PMS , ku nuk kërkohet prekja njerëzore

Automatizimi i plotë i proceseve bazuar në logjikën e Operas duke përjashtuar kështu gabimin njerëzor

Plotësimi i standardit të "Normales së Re" dhe demonstrimi i kujdesit ndaj klientëve të hotelit

Benefitet e klientit

Qëndrimi në kontakt me hotelin në çdo kohë

Eleminimi i radhëve për check-in dhe check-out. Gjithçka që nevojitet për të marrë celësin e dhomës është një dokument identifikimi

Go Green!

Bëni hapin e parë drejt operacioneve pa letra dhe jepni informacion digjital për të gjitha shërbimet e hotelit

Mos flisni, Tregoni!

Vizualizoni fushatat tuaja të marketingut dhe ofertat për të krijuar një përmbajtje më tërheqëse

Celësi është personalizimi

Krijoni një shërbim të paharrueshëm të personalizuar që nga momenti që klientët tuaj mbërrijnë dhe përgjatë gjithë qëndrimit të tyre

Dëgjoni klientët tuaj!

Prisni përshtypjet e klientëve tuaj në kohën e duhur, me më shumë kohë në favorin tuaj për tu përgjigjur

Zbuloni zgjidhjen e Self Check In-it

A jeni duke konsideruar zgjidhjen tonë të Self Check In-it ? Kontaktoni ekipin tonë për një demonstrim falas.