Integrimet Hoteza

Sistemi i bazuar në Cloud integrohet me sisteme të ndryshme PMS, GRMS, SOS dhe opsione të tjera hoteliere

Integrime të plota me sisteme të ndryshme hotelerie për një qasje të centralizuar të Smart Hotelit dhe navigim të plotë të klientëve. Komunikim që ofron një përvojë të plotë e të personalizuar bazuar në funksionimin efikas të hotelit dhe mjedisin inteligjent.

Sistemi i menaxhimit të hotelit (PMS)

Është e gjitha e trajtuar për t’i bërë klientët tuaj të ndihen të veçantë. Menjëherë pas Check in-it, Hoteza fillon ta trajtojë çdo klient si një person shumë të rëndësishëm. Sistemi Hoteza mund të marrë profilin e klientit nga PMS dhe burime të tjera, në mënyrë që ofertat speciale apo paketat e përmbajtjes dhe cilësimet e dhomës të përshtaten sipas preferencave të klientit.

Pikat e shitjeve (Point of Sale (POS)

Integrimi lejon që porositë të kalohen drejtpërdrejt në POS. Porosia e klientit mund të përcillet automatikisht në vendin e duhur duke e bërë procesin e operacioneve më të lehtë dhe më efikas.

Rezervimet ne
restorant apo SPA

Lejoni klientët të rezervojnë me lehtësi një tavolinë restoranti në hotel ose trajtimin e tyre të dëshiruar SPA përmes sistemit Hoteza, i integruar plotësisht me sistemet e rezervimeve për restorante dhe SPA.

Optimizoni ngarkesën e stafit. Optimizoni detyrat dhe kontrolloni raportet e efikasitetit për të ulur shanset e dështimit përmes integrimit të SOS.

Integrimi i Hoteza GRMS prezanton një mënyrë të re të ndërveprimit mes klientit dhe dhomës. Përvoja e “smart room” e gjitha nën kontrollin e klientit: Kontrolloni dhomën përmes IPTV-së së hotelit, tabletit në dhomë ose pajisjes inteligjente.

Sistemet e celsave të dyerve si aplikacion

Zgjidhja e “çelësit celular” është karta kryesore e gjeneratës së ardhshme. Hoteza mundëson vetë-check-in të vërtetë dhe u mundëson klientëve të përdorin aplikacionin e tyre të hotelit si çelës në pajisjen e tyre inteligjente.

Hotelet që investojnë në televizorët inteligjentë të Hospitality dhe instalojnë zgjidhjen Hoteza TV nuk kanë pse të shqetësohen me përditësimet dhe rregullimet e set-top box-it dhe mund të kontrollojnë të gjithë televizorët dhe pajisjet e dhomës nëpërmjet një ndërfaqeje të përshtatshme dhe të integruar të administrimit Hoteza. Hoteza siguron një përvojë plug-and-play, duke minimizuar kostot e instalimit dhe kohën e konfigurimit.

Ne po vazhdojmë me trendet e industrisë dhe jemi në përputhje me kërkesat. Sa herë që projekti juaj kërkon një prekje të veçantë, ne mund ta integrojmë atë bllok specifik në zgjidhjen tonë. E njëjta gjë mund të bëhet nga të tjerët pasi ne e mbajmë API-në tonë të hapur dhe të dokumentuar mirë.

TV

Zgjidhje të thjeshta dhe fleksibël për një eksperiencë sa më të personalizuar të klientëve

Mobile App

Të gjitha shërbimet e hotelit të disponueshme në një aplikacion celular

HotPad

Një tablet interaktiv i vendosur në dhomë për të aksesuar gjithcka që hoteli ofron

Self Check-in

Zgjidhje të thjeshta , shpejta dhe të sigurta të përdorshme nga aplikacioni celular, ëebsite-i si dhe check-in -i në kioska