Aplikacioni Mobile Hoteza

Aplikacioni celular interaktiv i hotelit, miqësor për përdoruesit për një qëndrim të përmirësuar e të personalizuar të klientëve

Konsumi i vakteve në dhomë

Ofrojini mundësinë klientëve tuaj të porosisin ushqime dhe pije nëpërmjet aplikacionit celular nga menutë interaktive të dizajnuara me porosi dhe që përfshijnë imazhe të këndshme për prezantim sa më të plotë

Kontrolli i dhomës (GRMS)

Mundësi integrimi me sistemin GRM dhe ofrimi i shërbimit për të kontrolluar cilësimet e dhomës si temperatura apo ndicimi nëpërmjet aplikacionit celular.

Express Check-out

Ofrojini mundësinë klientëve tuaj të përdorin daljen e shpejtë, një mënyrë e shpejtë për të shmangur pritjen në recepsion përpara largimit.

Telekomanda

Ofrojini klientëve tuaj telekomandën më të sigurt dhe më të përshtatshme , celularin e tyre. Me shkarkimin e aplikacionit klientët do të mund të përdorin celularin e tyre si telekomandë.

Celësi elektronik

Me ofrimin e çelësit elektronik për hotelet, klientët mund të anashkalojnë plotësisht pritjen në recepsion dhe të shkojnë direkt në dhomën e tyre.

Mesazhet

Hapni një kanal komunikimi të lehtë dhe ndërveprime kuptimplota dhe efikase mes klientëve dhe stafit tuaj nëpërmjet mesazheve të ndërsjellta për një përvojë të përsosur shërbimi.

Funksionon dhe offline

Aplikacioni funksionon edhe offline ashtu si shumica e shërbimeve të Hoteza Mobile. Aplikacioni është gjithashtu i dizajnuar për të kryer veprime të shpejta duke shmangur ngadalësimet apo vonesat.

Instalim i thjeshtë

Ka mundësi të pafundme për të promovuar aplikacionin. Klientët mund të instalojnë lehtësisht Hoteza Mobile nga App Store , Google Play , një link i caktuar ose duke skanuar kodin QR.

Komunikimi nëpërmjet mesazheve është më i preferuari aktualisht. Gjithnjë e më shumë klientët preferojnë të shkruajnë një mesazh ose të shtypin një buton në vend që të telefonojnë recepsionin ose shërbimin e portierit. Lejojini ata të bëjnë pikërisht këtë dhe të hyjnë në kontakt me të gjithë lehtësisht përmes aplikacionit celular Hoteza.

Go green!

Bëni hapin e parë drejt operacioneve pa letër dhe jepni informacion dixhital në lidhje me të gjitha objektet hoteliere.

Mos flisni, Tregoni !

Vizualizoni fushatat tuaja të marketingut dhe ofroni për të krijuar një përmbajtje më tërheqëse.

Celësi është personalizimi

Krijoni një shërbim të paharrueshëm të personalizuar që nga momenti që klientët tuaj mbërrijnë dhe përgjatë gjithë qëndrimit të tyre

Dëgjoni mysafirët tuaj!

Prisni përshtypjet e klientëve tuaj në kohën e duhur, me më shumë kohë në favorin tuaj për tu përgjigjur.

Aplikacioni i ri celular interaktiv i hoteleve do të përmirësojë marrëdhëniet me klientët dhe do të krijojë më shumë mundësi të ardhurash me shërbime të tilla si konsumim vaktesh në dhomë apo rezervim në restorant.

Celësi elektronik Hoteza

I domosdoshëm për çdo hotel në mënyrë që klientët tuaj të hapin dhomën duke përdorur vetëm celularin e tyre . Celësat e harruar nuk do të jenë më problem duke përdorur aplikacionin celular të hotelit.

Sistemet e celsave të dyerve të integrueshme me Hoteza Mobile

Zbuloni aplikacionin celular Hoteza web

Jeni të interesuar për aplikacionin tonë interaktiv Hoteza web? Kontaktoni ekipin tonë për një demonstrim falas.

TV

Zgjidhje e lehtë dhe fleksibël e mikpritjes IPTV për një udhëtim të personalizuar të mysafirëve

HotPad

Një zgjidhje interaktive në dhomë tablet për të hyrë në çdo gjë që hoteli mund të ofrojë