Hoteza TV

Zgjidhje e lehtë dhe fleksibël e mikpritjes IPTV për një udhëtim të personalizuar të mysafirëve

Ekrani i mirëseardhjes

Impresiononi klientët tuaj që në momentin e mbërritjes së tyre me një urim të personalizuar mirëseardhjeje të shfaqur në TV e dhomës.

Integrim i plotë me PMS

Regjistrimi i klientëve ,informacioni i qëndrimit, mundësi e shikimit të faturës, mesazhet etj.

Mesazhet

Hapni një kanal komunikimi të lehtë dhe ndërveprime kuptimplota dhe efikase mes klientëve dhe stafit tuaj nëpërmjet mesazheve të ndërsjellta për një përvojë të përsosur shërbimi.

Konsumi i vakteve në dhomë

Ofrojini mundësinë klientëve tuaj të porosisin ushqime dhe pije nëpërmjet tabletit nga menutë interaktive të dizajnuara me porosi dhe që përfshijnë imazhe të këndshme për prezantim sa më të plotë.

Rezervimet në Restorant ose SPA

Ofrojini mundësinë klientëve të rezervojnë tavolinë në restorant ose shërbim në SPA nëpërmjet aplikacionit

Moduli i Marketingut

Krijoni fushata të personalizuara marketingu duke përdorur nxitës të ndryshëm për të synuar klientë të ndryshëm dhe për të rritur shitjet tuaja.

Telekomanda virtuale e televizorit

Telekomanda virtuale e televizorit i lejon klientët të përdorin pajisjen e tyre për të kontrolluar televizorin.

Telefonata e zgjimit

Funksioni i automatizuar i telefonatës së zgjimit konfigurohet lehtësisht në TV për të ofruar një shërbim sa më fleksibël për klientët.

Direktoria e Hotelit

Shfaqni lehtësisht të gjitha informacionet e rëndësishme të hotelit dhe ofrojini klientëve tuaj qasje të lehtë përmes televizorit të dhomës së tyre.

Informacioni i destinacionit

Sigurohuni që klientët tuaj të mund të eksplorojnë destinacionin dhe t’u jepni atyre një pasqyrë për më të mirën që mund të ofrojë.

Ndwrlidhja e pajisjeve tw klientit

Pritshmëritë e klientëve për internetin ‘me pagesë’ dhe ‘falas’ janë relativisht të njëjta. Interneti shumë i dobët pa pagesë shpesh nuk është i favorshëm dhe shërben vetëm për të zhgënjyer klientët dhe për të ‘ulur’ nivelin e shërbimit. 67% e klientëve nuk do të kthehen kurrë në një hotel me internet të dobët. 50% e klientëve do të flasin për përvojën e tyre negative me të tjerët.

Kontrolloni sistemet inteligjente të dhomave nëpërmjet ekranit të televizorit

Tani klientët tuaj mund të kontrollojnë dritat, klimën dhe perdet elektrike me telekomandën e televizorit

Go green!

Bëni hapin e parë drejt operacioneve pa letër dhe jepni informacion dixhital në lidhje me të gjitha objektet hoteliere.

Mos flisni, Tregoni!

Vizualizoni fushatat tuaja të marketingut dhe ofroni për të krijuar një përmbajtje më tërheqëse.

Celësi është personalizimi

Krijoni një shërbim të paharrueshëm të personalizuar që nga momenti kur mysafirët tuaj mbërrijnë gjatë gjithë qëndrimit të tyre.

Dëgjoni klientët tuaj!

Merrni feedback-un e mysafirëve tuaj në kohën e duhur me shumë kohë përgjigjeje.

Fleksibiliteti i aplikacionit ju ofron mundësi të pakufizuara personalizimi që do të përputhen plotësisht me standardet e markës suaj.

Hoteza TV

Zgjidhje fleksibël që ju lejon të përqendroheni në atë që ka më shumë rëndësi për ju dhe klientët tuaj. Hoteza është e përputhshme me marka të ndryshme të televizorëve të konfiguruar për industrinë e mikpritjes, të tilla si Samsung & LG hospitality TV.

Zbuloni Hoteza HSIA

Kontaktoni ekipin tonë për të ngritur një demo falas dhe për të vendosur mbi sistemin interaktiv të TV mikpritjes për hotelin tuaj.

HotPad

Një zgjidhje interaktive në dhomë tablet për të hyrë në çdo gjë që hoteli mund të ofrojë

Mobile App

Të gjitha shërbimet e hoteleve në një aplikacion celular