Hoteza HotSign

Shfaqni informacione vizuale të zgjedhura në zonat tuaja publike

Parashikimi i motit të gjallë

Mos lejoni që mysafirët tuaj të largohen nga hoteli pa syze dielli apo ombrellë duke u treguar atyre parashikimin e motit për ditën.

Përcaktimi i mënyrës së drejtimit

Sistemi i navigimit miqësor për eventet që do t’u tregojë mysafirëve drejtimin e duhur lehtësisht dhe mund të rregullohet brenda pak minutash.

Ora Botërore

Zonat kohore nuk janë më të vështira për t’u mbajtur në lartësinë e duhur: hiqni çdo shans për konfuzion lehtësisht.

Përmbajtja e mediave sociale

Lërini mysafirët tuaj të krijojnë përmbajtje për ju dhe ta shfaqin atë me krenari duke u lidhur me rrjetin social media në Instagram, Twitter, Facebook apo Youtube.

Sistemi ju lejon të ngarkoni video, imazhe dhe tekste dhe të menaxhoni informacionin në kohë reale nga çdo pajisje dhe kudo në botë.

Reklama dinamike, promovime, funksione сalendare, dizajne të personalizuara
Informoni dhe lundroni me mysafirët e hotelit dhe jepuni atyre një parashikim të saktë të motit
Transmetimi i orareve për konferenca dhe ngjarje të tjera

Ju mund të përdorni çdo ekran dixhital me një soket HDMI ose DVI për të transmetuar përmbajtjen. Pasi të lidhni lojtarin e medias me ekranin dhe me rrjetin tuaj, Hoteza HotSign juaj është gati të shkojë!

Bordi i Shfaqjes së Aeroportit Online

Qasja CMS

Sistemi ju lejon të ngarkoni video, imazhe dhe tekste dhe të menaxhoni këtë informacion në kohë reale nga çdo pajisje dhe kudo në botë.

Të gjitha përditësimet më të fundit të produktit

Ju do të merrni njoftime për të gjitha përditësimet e produktit, të cilat janë instaluar automatikisht.

Ruajtje e pakufizuar e të dhënave

Përdorimi i teknologjisë cloud do të thotë se nuk keni nevojë të shqetësoheni për kapacitetin për kursim.

Shumëllojshmëria e përmbajtjes

Sistemi ju lejon të përdorni lloje të ndryshme të përmbajtjes, të tilla si JPEG & PNG images, video full HD në të gjitha formatet video, të përdorni rss feeds për lajme, tabelat e shfaqjeve të aeroportit, parashikimin e motit dhe gjithashtu të krijoni prezantime teksti të përshtatura vizualisht me GUI-në tuaj.

Integrimi

Sistemi është lehtësisht i integruar me sistemet PMS (Micros), gjë që lejon që informacioni mbi ngjarjet e ardhshme të hoteleve, si konferencat apo seminaret, të ngarkohet automatikisht.

Shko pa letër

Shkurtoni koston e materialeve të shtypura duke përdorur versionin dixhital të informacionit të shfaqur në ekranet e vendosura në mënyrë strategjike në zonat publike të hotelit tuaj.

Multiplatform

Zgjidhni ekranin që përshtatet më së miri me nevojat tuaja

Zbulo zgjidhjen Hoteza HotSign

Dëshironi të mësoni më shumë rreth zgjidhjes sonë Hoteza HotSign? Kontaktoni ekipin tonë për demo falas.

HSIA

Shpërndaje shpejtësinë e internetit në dispozicion në mënyrë të barabartë dhe zgjidh problemet e bllokimit të internetit

HotPad

Një zgjidhje interaktive në dhomë tablet për të hyrë në çdo gjë që hoteli mund të ofrojë